4 Şubat 2009 Çarşamba

mummy collection













Mummy colleciton a devam ediyorum bugun.Gecen sene canım annemin diktigi paltonun resmini cektim bugun.Kumas olarak en sevdigim renk yesil cok kalın olmayan bir parca secmistik.Ben dugmelerine ilk gordugum anda hayran olmustum bonbon lara benzettim kendilerini.Hemen aldık.Cok severek kullanıyorum hem rengini hem modelini.

8 yorum:

  1. Inanamiyorum ya gercekten cok cok sanslisin, bayildim cok begendim! Rengi resimde pek belli olmamis mavi gibi duruyor ama modeli falan super. Etikette dikmis, annen bence butik falan acsin ilk ve daimi musterisi olurum :))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan // gerçekten çok güzel // benim annem de giyim öğretmeni ama bıraktı 1kaç sene önce bana birşeyler dikmeyi :D

    YanıtlaSil
  3. hhaha annem 30 yasına kadar ıgne iplik bile geciremezmıs sonra bi arkadasının yardımı oyle kolay seyler dıkmeye basladı sımdi aldı basını gidiyor = )O etiket gibi seyide askıya asabiliyim diye dikti her yeni yaptıgı seyde daha professional oluyor = )

    YanıtlaSil
  4. dikimi yanlis olmus biraz ama simetrik degil dugmeler

    YanıtlaSil
  5. olabilir annemin meslegi terzilik degil hobi olarak dikiyor sırf beni kırmamak icin ;dugmeyi yamuk da dikse, dikmesede degeri paha bicilmez benim icin o yuzden siz soylemeden once hıc fark etmemistim,hazırlarda o kadar hata gordukten sonra = )

    YanıtlaSil
  6. Blogum da senin icin bir sey var ;)

    YanıtlaSil
  7. 7 gündür yazmıyosun hayırdırr?? bende de bişi var:)

    YanıtlaSil
  8. sımdi gordummmm kızlar 1 saat once geldım Istanbul a ilk ısım bloguma bakmak oldu ınanılmaz yorgunum yarın sabah tek tek kacırdıklarımı okucam ve aldıklarımı sızınle paylasıcam xoxo be = )

    YanıtlaSil