28 Mayıs 2009 Perşembe

yeni sacim



Sali gunu sonunda karar verip ,saclarimi boyattim. Uzun zamandir kendi dogal halinde, kahverengiydi. Aksam ustu annem kuafore gidecegini soyledi ve bende kararimi vermis oldum( gun icinde yarim saat arayla bir boyaticam ,bir yok dogal halinde kalsin diyordum,etrafimdakilerde bu kararsizligim sIkIlmislardi. )
Uzun sure dil doktukten sonra, gercekten istedigim tonda oldu sacim (eger platin olursa aglarim diye 500 kere soyledim =)) Diplerim kendi sacim olarak kalicagi icin cok siritmasin istedim. Gerci on kismina cok ince sadece 2 tane sari atti ona bile alisamadim. Iki gundur kafamda peruk var gibi geliyor. Belki on kismin tiplerini kahveye boyatabilirim ama dun arkadaslarim yapmamam gerektigini zaten 1 aya uzar alisirsin dediler. Bakalim alisabilecek miyim ? = )

10 yorum:

  1. Güle güle kullan güzel gözüküyor..
    Aynı ikilemi bende yaşıyorum ama tenimin vs de daha esmer olmasından dolayı kararsızım açıkcası :(
    cesaretim yok diyelim :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş.hatta tam benim istediğim renk olmuş.bu rengin tam adı ne acaba?bide nerede yaptırdınız?bende aynısından yaptırmak istiyorum:(

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan cnım çok güzel olmuş saçların

    YanıtlaSil
  4. bayıldım !! cok cok yakismis. yaza giris icin iyi bir adim olmus;) iyi gunlerde kullan!

    YanıtlaSil
  5. güzel doğal bir görünüm olmuş

    YanıtlaSil
  6. hepinize guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim =)

    YanıtlaSil
  7. bence de çok güzel olmuş bu arada sarıya bulaşan bir daha. başka renk kullanamıyor benden söylemesi:)

    YanıtlaSil
  8. sunshine: sacimi evime cok yakin annemin fon cektirmek icin gittigi (yazin pedikur disinda,manikurumu ve frenchimi surekli kendim yapiyorum, bir tek kesim icin ve yilda 1 kere rofle icin giderim )bir kuafore gittim ve istedigimi anladigina guvendigim icin orda yaptirdim. Renk icin dogal olmasin kesinlikle platin olmamasini ve dip rengime yakisan bir ton olmasini soyledim.Bebek sarisida diyorlar bu tona.Uclar onceden kalan roflelerden dolayi daha acik oldu.

    YanıtlaSil
  9. Çok tatlı olmuş. Saçların çok canlı parlak görünüyor. Ben de çok kararsızım etrafımdakileri bunalttım bu yüzden.Hem doğal kalsın, hem sarı olsun, ama platin olmasın, yıpranmasın, cila mı attırsam parlak olmalı..... Şimdi kendi rengi de hazır iyice açılmışken boyatayım ben de:D

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmş güzel bi sarı ne platin ne de belirsiz bi sarı.. beğendim.

    YanıtlaSil