13 Temmuz 2009 Pazartesi

naneli yesil cay



Son zamanlardaki favori icicegim Berrak naneli yesil cay. Yaz kis demeden surekli cay icen biri olarak yaklasik bir senedir, eskiden tadini sevmedigim ama artik her turlusunu (yaseminli ,sade ve son favorimmmm naneli )sevdigim yesil cay tuketimim hizla artiyor. Suna emin oldumki yesil cay ilk baslarda cok sevilmesede daha sonra insanda bagimlilik yaratiyor. Egerbir turlu sevemedim yesilcayi diyorsaniz; size tavsiyem kesinlikle naneli yesil cayi deneyim derim.Cok ferahlatici bir tadi var.Tabiki hicbirsey earl grey in yerini alamaz o baska=)

5 yorum:

  1. I love your blogggg!!!I would like to INVITE YOU TO MY BLOG, tell me what do you think about it, maybe you would like to be my follower
    http://bartabacmode.blogspot.com
    kisses

    YanıtlaSil
  2. siz de aynen benim gibi yesil cayi sevenlerdensiniz...ilk basta bunu saglik icin icmeliyim diye icim sıkıla sıkıla icmeye basladim, ve aynen dediginiz gibi simdi her gun 2 bardak yesil cayimi keyifle iciyorum...naneli berrak yesil'i de mutlaka deneyecegim:) benim son zamanlarda fena halde takildigim dogus tarcinli yesil cay var...( tarcin vucuttaki seker dengesini ayarlamakta) tadi da muthis...mutlaka tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. ben yeşil çayı çok severim fakat bi tavsiyem poşet değilde demlemesi daha faydalı doktorlarda onu öneriyolar özellikle bayanlarda kist oluşumunu önlüyormuş. Çaykur'un her markette satılmayan naneli yeşil çayı var demleme. Çok güzel ve faydalı denemelisin...

    YanıtlaSil
  4. ben de tadına alışamayanlardanım! tavsiyene uyucam bir an önce...

    YanıtlaSil
  5. Ben de poşet çaydan tad alamıyorum, demleme olarak kullanıyorum. O Çaykur'un naneli yeşil çayının (büyük silindir bi kutuda saltılıyor) sadesi de var. Sadenin tadını ben daha çok seviyorum tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil