21 Şubat 2010 Pazar

sedef calarken


Sedef Calarken , orjinal tasarımları ve baskıları ile farklılıgını ortaya koyan ,
Osmanlı motifleri ve bu senenin vazgecilmezi güçlü omuzları farklı bir yorum getiren ürünleri ile gün gectikce dikkat ceken bir marka.

Sedef Calarken,bir gece rüyalar alemine dalmak üzereyken ‘Bir çanta koleksiyonu üretsem, üzerine de Osmanlı padişahlarının resimlerini koysam... Ama bu padişahlar günümüzde yaşıyor gibi olsa, diye düşünmüş ve ertesi gün kafası hep bu fikirle meşgul olmuş. Akşam bir restoranda Kemal Edes’le karşılaşmış. ‘Kemal web tasarımcısıdır. Osmanlı’ya karşı da özel ilgisi vardır. Fikrimi duyunca çok heyecanlandı. Ertesi gün tasarım yapmaya başladık. Bir hafta içinde Osman logosunu ve teknoloji kullanan padişahları yarattık. İlk çanta üretildikten sonra Paris’teki pret-a-porter fuarının aksesuar bölümüne başvurduk, kabul edildik. Mucizeydi. Fuar koleksiyonun tamamını görmeden hiç kimseyi kabul etmez. Ama fikir o kadar hoşlarına gitti ki bizi fuara almaları için bir numune görmeleri yetti. Her şey o kadar hızlı oldu."


Belden aşağısı için üretim olmayan markanın ürünlerine ban bayıldım...Ben bugune kadar Ajda Pekkan, Tugce Kazaz, Ayse Ozyılmazel, Kıvanc Tatlıtug ve Demet Akalın'da markanın tasarımlarını gordum.

Yoksa 3.Selim ipod mu dinliyor???= )))

http://aktuel.kanald.com.tr/kadin/moda/alisveris/padisahlar.shtml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder