13 Aralık 2008 Cumartesi

yeni alligim=)))




Alligim artik bitmek uzereydi ustune bide elimden dusunce paramparca oldu.Banada yeni bir allik almak icin bahane oldu.Aslinda normalde hic yapmadigim bir sey diger markalara bakmadan yada kiyaslamadan alisveris yapmak ama makyaj malzemesi alirken MAC haricinde hicbir magazaya ugramiyorum.Yine tam cadde den eve donmek uzere iken Saskinbakkal Mac in yeni magazasina ugradim.Eski kullandigim tonunda hafif pembelik ve parlaklik olan seftali rengindeki (style olarak geciyor) alligim yerine biraz deigisiklik olsun diye tam seftali olan peaches aldim.Mac bronz pudranin ustunde (refined golden) cok dogal duruyor.Fiyatlarda gecen seneden beri hic artma olmamis 43 ytl ye aldim.

8 yorum:

  1. rengi çok güzelmiş. ben toz olanları değil krem olanları çok seviyorum suratta daha uzun süre kalıyorlar. bu toz mu ?

    YanıtlaSil
  2. bu toz krem allıgımda var ama kullanımı daha zor geliyor bana suratta daha uzun kalması ıcın sabıtleyıcı mıneral suları var onlarda alıcam bende yoksa hemen ucuyolar

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzelmiş bende çok severek kullanıyorum şeftali tonlarını ama şu aralar chanelin bi allığına takmış durumdayım rengi pembemsi rengin adı in love =)

    YanıtlaSil
  4. bronz allığınız mineralli olandan mı?

    YanıtlaSil
  5. hayır mineralli degil ama bi daha alırken mineralli olanı varsa onada bakarım:)

    YanıtlaSil
  6. mac indirim yapıyormu haberin varmı

    YanıtlaSil
  7. hayır mac hic indirim yapmıyor fakat yılbası donemi ozel setler hazırlıyor mesela normalde fırcalarn 1 tanesini 100 tl civarında satarken o o donemde bir makyaj cantası icinde birkac model fırcayı (boyları biraz ufak acık soylemek gerkirse=))100 milyon civarı satıyor.Ama fiyatlarını cok arttirmiyorlar.

    YanıtlaSil