17 Şubat 2009 Salı

what about shoes???






Tanıstıgım bırının ılk ayakkabısına bakan ve ayakkabısından o kısı ile anlasıp anlasamayacıgımı anlayan biri olarak ne zamandır aradıgım siyah babetime sonunda kavustum.Yazın Londra dan donerken almayı unuttugum siyah babetler hala Slovenyadaki H&M de duruyorlardı.Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam.Bu kıs Next aldıgım siyah babetleri hic kullanamadım cunku tabanları kosele gibi ve uzun yuruslerde cok rahatsız ediyor.Yeni babetlerimin altı ıse plastik gibi cok rahatlar.Kahve rengi olanını Viyana daki H&M den aldım tek bir subelerinde gordum ve gorur gormez cok begendim ayagıma denemeden 38 ını aldım ve cıktım.Cunku ayagımdaki kar botlarını cıkarmak iskenden de beterdi = )Mavi tahta topuklularımıda severek aldım.Aslında istedigim model bunun deri kahvesiydi ama 12 H&M gezdikten sonra onları aramaktan pes ettim .37 si ayagımı sıktı cunku 38 de baska hicbir subelerinde yoktu.Siyah cizmeyi Tr den ne zamandır almak ıstıyordum gorunce hemen aldım.Spor ayakkabı kadar rahatlar.

11 yorum:

  1. Siyah babeti bende aldim! :) Kahverengiyi hic gormedim ama ilk kez goruyorum. Ayakkabida cok guzel, ozellikle tahta topuk olmasi benim direk begenme sebebim.. Guzel gunlerde giy cicilerini ;)

    YanıtlaSil
  2. hahhaha kurtarıcı degilmi ama o siyah babet hatta krem rengini alıp almamakta cok dusundum ama krem babettim oldugu aklıma geldi sonra =) cok tesekkur ederim ist sokaklarında H&M babetlerimizden tanırız artık birbirimizi = )

    YanıtlaSil
  3. tahta topuklu ayakkabılarını çok beğendim ben..

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzeLLL,iyi günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  5. Ayakkabılar çok hoşmuş güle güle kullan :) Şu mavi süet topukluların çok çok benzeri (grisi) bende de var, tabi ben türkiyeden almıştım. Ama ayağımı acıttığı için giyemiyorum. Şimdi aklıma geldi ve hüzünlendim. :(
    Bir çaresi var mıdır ki?

    YanıtlaSil
  6. cok tesekkur ederım hepinize
    A.cini : nerei acityor belki bir care buluruz = )

    YanıtlaSil
  7. Arka kısmı, topuğun başladığı yer :)

    YanıtlaSil
  8. hmmmm soyle belki oraya boyle jel gibi olan topuklardan koymayı deneybilirsin hatta topshop da faln kasanın orda duruyolar bazn

    YanıtlaSil
  9. aman allahim ben boyle mukemmel ayakkabilar gormedim. kesin bende alcam bunlardan mukemmel

    YanıtlaSil
  10. Siyah botlara bayıldım! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle mavi ayakkabilar...
    cok guzeller

    YanıtlaSil