17 Mart 2009 Salı

Mimlendimmmm-cantamin icinde ne var????


Uzun zamandir bilgisayarim bozuk diye takip edemiyordum bloglari;simdide midtermlerin baslamasi ve projelerin hizlanmasiyla baya bir geri kalmisim;taki baskanimizin yorumunu gorune kadar:)Mim lenmisim ama haberim olmadigi icin cevabim biraz gec oluyor ozur dilerimm=))
Mim mine gelince cantamin icinde neler oldugu hakkinda.Genelde buyuk canta kullandigim icin bu resimdekiler basic malzemeler oluyor; ustune baya sey ekleniyor o gunku ruh halime gore.

Ilk olarak anahtarligimdan basliyim;B harfini bir onceki postumda da dedigim gibi cok sevdigim dostum aldi otobus seklindekini gecen yaz londra dan ve i (l)ny olanida 2 sene NY dan almistim.

Cuzdanimi 2 sene once Amerikadan aldim;hala cok severek kullaniyorum.Markasi lizclaiborne.

Makyaj malzemesi olarak MAC bronze pudra Zoom lash rimel ve peach alligimi tasiyorum yanimda.h&m snoopy lip balm gercekten cok basarili veya ufak bir parlatici oluyor yanimda ya sally hansen yada bu yeni aldigim essence markayi cok kullaniyorum bu aralar.

Siyah goz kalemini eyeliner gibi surup sonra pamuk ile yayiyorum.Markasi essence.Viyana dan aldim cok pahalli olmamasina ragmen gayet kaliteli cikti.

Body spraylerden birini og un icimden hangisi geciyorsa yanima aliyorum.FCUK olan daha fresh ama Victoria Secret olan daha kalici.

Telefon ozurlu biri olarak en son bes sene once nokia nin (ta ilk fotograf cekenler ciktigi zaman almistim; dusunun ne kadar eski=))bir modelini kullaniyordum;gecen yaz arkadasimla benim o antika telefonumu bir ozelligi nedeniyle telefonlari degistirdik.Gerci nin bununda(LG) rengi bana hic uymasa ve genellikle cekmesede idare ediyorum.Ses gelsin ve mesaj atsin yeter benim icin =))bide sarji bitmese hemen;daha ne olsun=P

Ipod um 3 senedir cantamin degismez unsuru Mac markasi beni cekiyor herhalde.Makyaj malzemlerinde MAC fani oldugum kadar teknolojik urunlerdede Mac e bayiliyorum=)

Ince krepe taragim hep yanimda ince telli oldugu icin saclarim hemen dusuyorlar.Bide illaki toka cikar canmtamdan.

Universitede oldugum icin 0.7 kalemimin hep yanimda bazen defterimide aliyorum.

1 yorum:

  1. Seviyorum böyle bakımlı ve kokoş kızları çok güzel ürünler kullanıyorsun :)

    YanıtlaSil