14 Mart 2009 Cumartesi

mumy collection lacivert-gri




Lacivert rengini bircok insan cok sevmez ve kullanmaz ama ben siyahtan daha cok seviyorum bu rengi.Bunu bilen ve lacivert paltom olamdigini bilem annem bu arada bos durmadi ve mummy collection a yeni parca ekledi.Bu sefer kendimize gore etiket bile yaptik;daha dogrusu annemin bana supriziydi bu.Ic kismina ikimizinde isminin bas harfin olan B harfini boncukla islemis.Ben gorunce bayildim cok seker olmustu =) Bakalim siz begenicek misiniz?AAA bide unutmadan buna takim gri atki ordu tig ile.Bu biraz zamanini aldi hepsi ufak ufk motifler cunku ama benim boyle islemeli seyler cok sevdigimi bildigi icin ben soylemeden kendi baslamisti ormeye canim benimmm her ne kadar burayi okumasada soylemek istiyorum.Canimmmm annemmmmm bitanem seni coooooooooooook seviyorummmm!!!!!Herseyimsimmmm ve yaptigin hersey icin coook tesekkur ederim=)))

4 yorum:

  1. Becim mont harika görünüyor, boncukla B etiketi de çok orijinal olmuş. Atkınla çok yakışacaktır eminim. Annen çok zevkli bir set yapmış senin için :)

    YanıtlaSil
  2. cok teskkur ederimmm=)))))

    YanıtlaSil
  3. güle güle giy canımm annenin ellerine sağlık anne kız çok fashionable gördüm sizii:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel yaaa bayılıyorum bu Mummy Collection'a!! Yemin ederim dışarda görsem bunu da alırdım.. Ben de lacıvert çok seviyorum ama saçlarım koyu olduğu için yakışmıyor bana.. Sarışınlarda çok güzel duruyor

    YanıtlaSil