13 Temmuz 2009 Pazartesi

be-en guzel mavi





Bugun; bu yaz basi aldigim ve sanirim ustumden cikarmadigim kot elbisemi tekrar giydim=)
Hayatimda giydigim en rahat elbise, cok bol oldugu icin bu sicaklarda hic yapismiyor ustume. En guzel yani ise kullandigim canta ve ayakkabiyi degistirirek cok amacli kullanabilmem. Favorim resimdeki mavi sandaletlerim olsada ayagimin her yerini yara icinde birakmasindan dolayi bugun sadece 2.kez onlarla giyebildim. Allahtan cok yurumedim bugun. Annem kapidan cikarken neden inatla onlari giyorsun diye soylensede , mavinin tonu o kadar hosuma gidiyorki acisina tahammul edebildim=)
Hasir cantayi ise annem 15 yil once almis, dolabi karistirken buldu yaz basinda. Annem havuz cantasi olarak kullanmayi planliyorken ona engel oldum. Mavi ayakkabimin mantar topuguyla takim oldular.

ayakkabi:peacocks (2 sene once almistim)
canta :vintage diyelim=)
elbise :zara

3 yorum:

  1. hepsi çok güzel ama ben o duvarın rengine bittim :) yanılmıyorum di mi?

    YanıtlaSil
  2. yok duvar degil dolap=)ama gercekten iclerindeki en guzel mavi =)

    YanıtlaSil
  3. duvar için de muhteşem olabilirmiş o renk! harika! kot elbisen de çok ciciymiş canım, ilk bakışta kot olduğunu hiç anlamadım ama pamuklu gibi gördüm hatta Muji'den mi aldın diyecektim değişik gelince dokusu. ayakkakkabı çok hoşmöuş rengine bittim bir mavi delisi olarak :) çanta da çok tatlı iyi ki annenden kurtarmışsın yani!!

    YanıtlaSil