18 Nisan 2009 Cumartesi

dare it "Saçınızın üstünde mutlaka bir yerimiz olmalı..."




pembe ve yesilin birlesimi olan bu tarak tokaya bayildim.

Beyaz t-shirt ve kirmizi veya lacivert yelegi bu denizci taclarla tamamlayabilirsiniz.

Internetten sac aksesuarlari satisi yapan dare it deki urunler ilgimi cekti. Urunler taclar ve tarak seklindeki tokalar olmak uzere 2 gruba yarilmis. Fiyatlara soyle bir goz attim 50-60 tl civarindalar(arada 20 ve 30 tl ye de gordum). Ucuz olduklari soylemez ama degisik tasarimlar var. Sade bir kiyafete hava katacaklari kesin.Burdan siteye ulasabilirsiniz.Ayrica dare it in slogani cok hosuma gitti "Saçınızın üstünde mutlaka bir yerimiz olmalı..." :)

8 yorum:

  1. almayı değil aslında kendim yapmayı denicem bakalım nasıl olcak:)
    saçlar gösterişli olsun cnm

    YanıtlaSil
  2. pembeli yeşilli tarak toka benim de favorim oldu;)

    YanıtlaSil
  3. hakkımda kısmında sanki beni anlatıyorsun var ya...

    YanıtlaSil
  4. cok seviniyorum hakkimda kisminda beni anlatiyorsun seklinde gelen yorumalara tesekkur ederm=)))cogumuzun hayalleri, yapmak istedikleri ,ve yasdiklari benziyor ama birbirimizi tanimadan ,birbirimizi takip ediyor ve bir sekilde hayatlarimiza dahil ediyoruz blogspot iyiki varsin=)

    YanıtlaSil
  5. bayıldımmmmmmmmmm GERCEKTEN DE BAYILDIM
    Ve hatta dun sparıs verdım sadece kot tshırt gıyıp bu aksesuarları takarsak guzel bı kombıne olur..Gercektende sacımın ustunde mutlaka yerı olmalı :)) tasarımlar superr tebrık edıyorum :))

    YanıtlaSil
  6. arkadaslar ben bu ürünlerden 8 adet aldım hepsi birbirnden farklı cokkk hoşlar kıyafetı acayip tamamlıyor ve herkes bayılıoooo gercekten cok başarılı bence geç kalmayın hemen alınnnnnnnnn:)))))

    YanıtlaSil
  7. siteyi facebooktan keşfettim ve hemen sipariş verdim, haftasonu kullandığımda bebekte yolda kaç kızın beni çevirip, tacıma bayıldığını anlatamammm :)))))))))))

    YanıtlaSil
  8. merhaba, sıteyı ınceledım super seyler yapmıslar sımdı ıkı tane sıparıs verdım. dare it super bır ıs basarmıs teşekkürler.

    YanıtlaSil